Més resultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Houston, Houston, tenim un problema! En un important laboratori, hi ha hagut una fuita d’un virus molt perillós i l’hem de destruir abans que s’escapi.

En el següent vídeo, t’explico les premisses per solucionar aquest problema, seràs capaç?

Si vols saber la resposta, fes clic al següent botó:

Per resoldre aquest problema, si volíem intentar passat per totes les portes des del principi, ens trobàvem en la situació que almenys, ens deixàvem una sala on el virus continuava latet, i és que d’aquesta manera, és impossible passar per totes les habitacions. Llavors, com ho fem?

Si mirem ve les premisses, ens diu que no podem tornar a una sala contaminada, ara bé, la primera sala, està lliure de virus. Per tant, la solució és, al principi sortir de la sala cap a l’habitació de la dreta o de baix i tornar a la sala inicial, a partir d’aquí, hi ha diferents solucions per aconseguir escapar per la sortida havent passat per totes les sales.

Aquí us deixo les possibles solucions:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *