Més resultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Qui som?

El Raconet és un espai virtual creat el març de l’any 2021 amb l’objectiu de crear continguts i materials útils per a mestres, alumnes i famílies en el marc educatiu de primària i secundària, especialitzat en l’àmbit matemàtic i científic (de moment).

Un altre objectiu d’aquest espai digital és crear contingut de qualitat en català, per donar visibilitat a la nostra llengua a les xarxes i que qui vulgui aprendre en català, també ho pugui fer de forma digital, tasca difícil pel monopoli de les llengües majoritàries a internet a causa dels estimats algoritmes.

Actualment, a part de la pàgina web, tenim presencia a Youtube, TikTok, Instagram i Facebook.

Si navegueu per aquesta pàgina web, trobareu diferents articles on s’expliquen continguts de forma concreta, amb exemples, definicions gràfiques i vídeos, amb la finalitat de fer-los comprensibles a tothom que vulgui aprendre o necessiti entendre’ls.

Per altra banda, també trobareu altres articles amb problemes de lògica divertits que us faran pensar i utilitzar les vostres habilitats matemàtiques per descobrir la resposta correcta.

Esperem que gaudiu navegant per la nostra web i si us voleu posar en contacte amb nosaltres, podeu fer clic en aquest enllaç.