Més resultats

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aquest és un dels problemes més interessants i divertits de fer que surten a la pel·lículaLa habitación de Fermat“, dirigida per Luis Piedrahita l’any 2007, molt recomanable pels amants dels problemes matemàtics que et fan pensar una bona estona.

El problema diu així:

Un pastisser rep tres capses opaques:

Una conté caramels de menta, una altra caramels d’anís i la restant, un assortiment de menta i anís (barrejats). Les capses tenen etiquetes on posa “Menta”, “Anís” i “Barreja”, però el pastisser rep l’avís que les etiquetes estan totes mal posades.

Quants caramels haurà de treure com a mínim per saber quina és l’etiqueta correcta de cada capsa?

Podeu trobar la solució al final d’aquest vídeo:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *